Joris Lutz and friends

Dinsdag Vanaf een uur of 5 was het weer heel gezellig bij Wijnbar Janssen en van Dijk. De jaarlijks terugkerende haringparty trok tout Rotterdam naar de Westewagenstraat. De haring en de wijn voldeden weer aan ieders verwachting. De avonduren in de wijnbar werden opgeluisterd door de Rotterdamse rocker Joris Lutz. Dank zij het prima weer was er voor iedereen een plek. Door de grote drukte had de eigenaar de handen vol om het toegestroomde publiek van de rijbaan te houden zodat de verkeersdoorstroming in centrum Rotterdam niet in gevaar kwam.

 
Richard Beukelaar zang/gitaar - Leslie Verheul sax en zang

 

ART ROTTERDAM 2019

Begin februari vult Rotterdam zich met kunstbeurzen, speciale tentoonstellingen, open ateliers en pop-up shows, tijdens Art Rotterdam Week. De drie grote kunstbeurzen die centraal staan – Art Rotterdam, Rotterdam Contemporary Art Fair en Object Rotterdam – trekken bezoekers van over de hele wereld.
Donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari
Van Nelle Fabriek in Rotterdam

 
Museum Boijmans van Beuningen tijdelijk naar Zuid

Museum Boijmans van Beuningen verhuist tijdelijk naar de oude V&D in winkelcentrum Zuidplein. Boijmans aan het Museumpark gaat in juli 2019 dicht voor een grote jarenlange verbouwing.
Na veel plekken te hebben bekeken; waaronder het oude postkantoor en de Van Nellefabriek, is de keuze gevallen op de oude V&D op Zuid.

 
POW! WOW! Festival 15 en 16 september

POW! WOW! Festival komt naar Rotterdam. Na succesvolle edities op onder andere Hawaï, Los Angeles, Taiwan, Hong Kong en Japan, is het nu de beurt aan onze havenstad. Rewriters en Hiphop in je Smoel (HIJS) organiseren de eerste Europese editie van het festival.
Het weekend van 15 en 16 september is het festival gratis te bezoeken op het Keilewerf.

 
IMG_0541.jpg