Joris Lutz and friends

Dinsdag Vanaf een uur of 5 was het weer heel gezellig bij Wijnbar Janssen en van Dijk. De jaarlijks terugkerende haringparty trok tout Rotterdam naar de Westewagenstraat. De haring en de wijn voldeden weer aan ieders verwachting. De avonduren in de wijnbar werden opgeluisterd door de Rotterdamse rocker Joris Lutz. Dank zij het prima weer was er voor iedereen een plek. Door de grote drukte had de eigenaar de handen vol om het toegestroomde publiek van de rijbaan te houden zodat de verkeersdoorstroming in centrum Rotterdam niet in gevaar kwam.

 
Richard Beukelaar zang/gitaar - Leslie Verheul sax en zang

 

International Film Festival Rotterdam (IFFR)

Het IFFR is een van de grootste culturele evenementen van Nederland en tevens een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. Met de nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows is Rotterdam twaalf dagen lang de spannende, mondiale hoofdstad van de cinema. Ontmoetingsplek is festivalhart de Doelen. Er zijn live performances, debatten en Q&A’s met filmmakers en acteurs en elke filmavond wordt afgesloten met een spetterend feest in de Rotterdamse Schouwburg. De 48ste editie vindt plaats van woensdag 23 januari tot zondag 3 februari 2019. Meer informatie via IFFR.com.

 

 

 
Coolheaven Winterfest 2019

Zaterdag 26 januari 2019  - Coolheaven Winterfest bewijst dat het echt kan: Een vlammend en stomend programma smeden van totaal uiteenlopende werelden als bluegrass, jazz fusion, cumbia, urban soul, gospel, tango en rauwe singer songwriter…een muzikale carrousel doorspekt met onnavolgbaar illusionisme, nieuw circustheater, meeslepende dans en ongecensureerd poppentheater. Met Coolheaven Winterfest begint het jaar pas echt!

Coolhavenkade (achter de Machinist), Rotterdam

Gratis entree!

 
Hofbogen in Vuur & Vlam

Beleef een vurig weekend bij het nieuwe festival Vuur & Vlam. Van vrijdag 18 t/m zondag 20 januari is Luchtpark Hofbogen de plek van gezellige kampvuren, spectaculaire vuurshows en live muziek.

 
IMG_5982.jpg