Weer terug naar Noord!

Oude Noorden

Op 19 Augustus vindt daar de 13e editie plaats van de Lifestyle markt van Rotterdam. Deze editie valt samen met het Noord Bruist Festival en er is dus genoeg te zien, te horen, te proeven en te beleven in Rotterdam Noord.

Swan Market heeft als altijd mooie spullen, lekker biologisch eten, heerlijke drankjes, goede vintage, bijzondere kunst, cadeautjes en hippe sieraden en kleding. Daarnaast hebben we deze keer een extra groot terras waar je heerlijk kan genieten van al het lekkers wat er te koop is. Gezellig met vrienden, je liefje, je familie of je kinderen kletsen, eten, drinken en genieten.

Deze editie kan je heerlijk eten bij De CaterKaravaan, lieve vriendschapsarmbandjes kopen bij Chelsea Jewelz, gekke vaasjes kopen bij Sanjana Viyeta, het verbeelden van je dromen bij het Droombureau, koffietje met lekkers doen bij Picknick en natuurlijk met een Vedett of een goede wijn op het terras zitten en naar een muziekje luisteren. De Line-up is erg goed dit keer! Dankzij de Pop-Unie komen de volgende artiesten een showtje weggeven: Wolf in Loveland en Jesse Maria!Zo'n middag Swan Market kom je wel door.

De kinderen worden natuurlijk niet vergeten, kraampjes met speelgoed, handgemaakte kinderkleding, kindercadeautjes, cupcakes en iets wat helemaal hot, hip&happening is; een kinderworkshop hoepelen! Om 14 uur en om 16 uur liggen er 10 kinderhoepeltjes klaar en geeft HoopHolland een lesje hoepelen weg.

Heb je zin in een middag gezelligheid, struinen, kijken, kopen. Geinspireerd raken en een terrasje pakken? Kom dan zondag 19 Augustus naar Swan Market. De toegang is gratis en we zijn open tot 20.00 uur!!

 

Gerelateerde artikelen

Marathon Rotterdam 2018. 10:00 - zondag 8 april

De Marathon Rotterdam is een jaarlijks terugkerend evenement, dat gehouden wordt in Rotterdam. De eerste editie dateert uit 1981. Het is wereldwijd één van de best bezochte marathons en is door het blad Runner's World bij de top tien gerangschikt. In Nederland is dit het grootste marathonevenement op basis van het aantal deelnemers, gevolgd door de marathon van Amsterdam.

 
Museumnacht010 - zaterdag 3 maart

Museumnacht010 vindt plaats op zaterdag 3 maart 2018. Kom langs bij Witte de With en ervaar samen met de muzikanten van het Kunsthalle for Music ensemble hoe muziek opnieuw gedefinieerd kan worden. Met optredens van de gemaskerde band The Residents: het best bewaarde geheim uit de popgeschiedenis. Museumnacht is tevens de laatste kans om het Kunsthalle for Music ensemble live te ervaren.

 
Literair festival Woordnacht 2018

Literair festival in het centrum van Rotterdam op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018 met optredens van diverse auteurs uit Nederland en Vlaanderen. Meer info volgt spoedig! Ontvang direct het laatste nieuws door ons te volgen op Facebook of via de nieuwsbrief.

 
IMG_4935.jpg