Mystieke herfstsfeer in de Torpedoloods

Hoek van Holland

Maandagavond 12 november brengt het Westlandse Passe Partout de bezoekers van de Torpedoloods in een bijzondere herfstsfeer. Dit ensemble voor kamermuziek speelt dan een gevarieerd programma toegespitst op de mystiek van het jaargetijde. Keltische muziek, Japanse gedichtjes, Bretonse volksmuziek, de sprookjeswereld van Bernard van den Sigtenhorst Meijer, maar ook bekend werk van o.a. Satie.

Het belooft een avond te worden vol variatie, verrassing en herkenning. Aanvang 20 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 5. Dat is inclusief een kopje koffie bij binnenkomst. De bijeenkomst wordt georganiseerd door STC (Stichting Torpedo Cultureel). Reserveren is niet mogelijk. Vol = vol. Nadere informatie: www.stichtingtorpedocultureel.nl. U kunt ook bellen met Gemma van Steekelenburg: (0174) 384979.

 

ART ROTTERDAM 2019

Begin februari vult Rotterdam zich met kunstbeurzen, speciale tentoonstellingen, open ateliers en pop-up shows, tijdens Art Rotterdam Week. De drie grote kunstbeurzen die centraal staan – Art Rotterdam, Rotterdam Contemporary Art Fair en Object Rotterdam – trekken bezoekers van over de hele wereld.
Donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari
Van Nelle Fabriek in Rotterdam

 
Museum Boijmans van Beuningen tijdelijk naar Zuid

Museum Boijmans van Beuningen verhuist tijdelijk naar de oude V&D in winkelcentrum Zuidplein. Boijmans aan het Museumpark gaat in juli 2019 dicht voor een grote jarenlange verbouwing.
Na veel plekken te hebben bekeken; waaronder het oude postkantoor en de Van Nellefabriek, is de keuze gevallen op de oude V&D op Zuid.

 
POW! WOW! Festival 15 en 16 september

POW! WOW! Festival komt naar Rotterdam. Na succesvolle edities op onder andere Hawaï, Los Angeles, Taiwan, Hong Kong en Japan, is het nu de beurt aan onze havenstad. Rewriters en Hiphop in je Smoel (HIJS) organiseren de eerste Europese editie van het festival.
Het weekend van 15 en 16 september is het festival gratis te bezoeken op het Keilewerf.

 
IMG_0189.jpg