Mystieke herfstsfeer in de Torpedoloods

Hoek van Holland

Maandagavond 12 november brengt het Westlandse Passe Partout de bezoekers van de Torpedoloods in een bijzondere herfstsfeer. Dit ensemble voor kamermuziek speelt dan een gevarieerd programma toegespitst op de mystiek van het jaargetijde. Keltische muziek, Japanse gedichtjes, Bretonse volksmuziek, de sprookjeswereld van Bernard van den Sigtenhorst Meijer, maar ook bekend werk van o.a. Satie.

Het belooft een avond te worden vol variatie, verrassing en herkenning. Aanvang 20 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 5. Dat is inclusief een kopje koffie bij binnenkomst. De bijeenkomst wordt georganiseerd door STC (Stichting Torpedo Cultureel). Reserveren is niet mogelijk. Vol = vol. Nadere informatie: www.stichtingtorpedocultureel.nl. U kunt ook bellen met Gemma van Steekelenburg: (0174) 384979.

 

Rotterdam Bluegrass Festival

Rotterdam Bluegrass Festival. vr 22 t/m zo 24 juni op het Pijnackerplein. Bluegrass optreden.

 
International yoga day 2018

Op 21 juni 2018 vieren we de langste dag van het jaar met een gratis yoga workshop op het Schouwburgplein. Inloop is vanaf 18.00 uur, de workshop is van 19.00 tot 20.00 uur. Vind je centrum in het hart van de stad, dit jaar samen met honderden yogi's in Rotterdam. Kom de zomer zonnewende te vieren met een gratis yogaworkshop op het Schouwburgplein. Word deel van deze wereldwijde beweging en vier de langste dag van het jaar onder het mom van ‘Your Happiness is our purpose!’

 
de Rotterdam Architectuur Maand

Op vrijdag 1 juni start de Rotterdam Architectuur Maand. Na Winy Maas (MVRDV) en Adriaan Geuze (West 8) is de beurt aan Nanne de Ru om de openingslezing te verzorgen. Traditiegetrouw in het Kriterion op het dak van het Groothandelsgebouw. De Ru is oprichter van Powerhouse Company, een van de snelst groeiende architectenbureaus van Rotterdam, en projectontwikkelaar RED Company. Hij is door AIR uitgenodigd om het perspectief op de toekomst van Rotterdam te verruimen en op scherp te zetten.

 
IMG_0189.jpg