De Gouvernestraat danst!

Oude Westen

Deze week te gast in De Gouvernestraat het dansduo Michal Rynia en Nastja Bremec, Lloyd Marengo en de eerste editie van Rotterdam Dance Capital. Michal en Nastja maakte indruk met hun choreografieën in Kitchenette 3, Korzo theater en de eerste editie van 'So you think you can Dance'.

Thuis in Slovenië werkten ze aan de nieuwe voorstelling The Myth. Over de mythe tussen mannen en vrouwen. Rynia en Bremec maken krachtige gestileerde dans.

Op dezelfde avond in een combi-ticket de nieuwste choreografie van Lloyd Marengo die hij samen met de dansers van Crosstown Den Haag heeft gemaakt. Kortom; een avond vol talent, cross-overs en temperament.

Zaterdag sluiten we de week af met het evenement Rotterdam Dance Capital. In de middag films, debat en showcases van Pop'arrazi en DOX en in de avond ‘010 danst’ met alle Rotterdamse toppers on stage !

Rotterdam het Oude Westen

 

 

Gerelateerde artikelen

Literair festival Woordnacht 2018

Literair festival in het centrum van Rotterdam op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018 met optredens van diverse auteurs uit Nederland en Vlaanderen. Meer info volgt spoedig! Ontvang direct het laatste nieuws door ons te volgen op Facebook of via de nieuwsbrief.

 
Opening TEC ART Rotterdam.

COUNTDOWN TO KICK-OFF!! - woensdag 7 febr 17:00
TEC ART biedt 5 lange dagen tentoonstellingen, symposium, parties, talks, muziek, film en specials, in WORM, V2_ Instituut voor de Instabiele Media, en omgeving.

 
Van overvloedige verspilling naar overvloedig massaal maal

Precies zes weken na de Pop-Up Zuurkoolfabriek eten Rotterdammers de gezamenlijk geredde en gemaakte Kraut op. Deze wordt op 3 februari 2018 in de Pop-Up Gaarkeuken verwerkt tot 275 dumpster dishes. Iedereen is uitgenodigd mee te koken én eten.

Op 16 december 2017 verwerkten 275 Krautfunders 405 afgedankte biologische kolen tot 2400 kilo zuurkool. Deze Rotterdamse Kraut is nu precies goed op smaak en wordt tijdens KrautFest Rotterdam opgegeten.

 
IMG_0625.jpg