De Gouvernestraat danst!

Oude Westen

Deze week te gast in De Gouvernestraat het dansduo Michal Rynia en Nastja Bremec, Lloyd Marengo en de eerste editie van Rotterdam Dance Capital. Michal en Nastja maakte indruk met hun choreografieën in Kitchenette 3, Korzo theater en de eerste editie van 'So you think you can Dance'.

Thuis in Slovenië werkten ze aan de nieuwe voorstelling The Myth. Over de mythe tussen mannen en vrouwen. Rynia en Bremec maken krachtige gestileerde dans.

Op dezelfde avond in een combi-ticket de nieuwste choreografie van Lloyd Marengo die hij samen met de dansers van Crosstown Den Haag heeft gemaakt. Kortom; een avond vol talent, cross-overs en temperament.

Zaterdag sluiten we de week af met het evenement Rotterdam Dance Capital. In de middag films, debat en showcases van Pop'arrazi en DOX en in de avond ‘010 danst’ met alle Rotterdamse toppers on stage !

Rotterdam het Oude Westen

 

 

Gerelateerde artikelen

ART ROTTERDAM 2019

Begin februari vult Rotterdam zich met kunstbeurzen, speciale tentoonstellingen, open ateliers en pop-up shows, tijdens Art Rotterdam Week. De drie grote kunstbeurzen die centraal staan – Art Rotterdam, Rotterdam Contemporary Art Fair en Object Rotterdam – trekken bezoekers van over de hele wereld.
Donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari
Van Nelle Fabriek in Rotterdam

 
Museum Boijmans van Beuningen tijdelijk naar Zuid

Museum Boijmans van Beuningen verhuist tijdelijk naar de oude V&D in winkelcentrum Zuidplein. Boijmans aan het Museumpark gaat in juli 2019 dicht voor een grote jarenlange verbouwing.
Na veel plekken te hebben bekeken; waaronder het oude postkantoor en de Van Nellefabriek, is de keuze gevallen op de oude V&D op Zuid.

 
POW! WOW! Festival 15 en 16 september

POW! WOW! Festival komt naar Rotterdam. Na succesvolle edities op onder andere Hawaï, Los Angeles, Taiwan, Hong Kong en Japan, is het nu de beurt aan onze havenstad. Rewriters en Hiphop in je Smoel (HIJS) organiseren de eerste Europese editie van het festival.
Het weekend van 15 en 16 september is het festival gratis te bezoeken op het Keilewerf.

 
IMG_0227.jpg