De Gouvernestraat danst!

Oude Westen

Deze week te gast in De Gouvernestraat het dansduo Michal Rynia en Nastja Bremec, Lloyd Marengo en de eerste editie van Rotterdam Dance Capital. Michal en Nastja maakte indruk met hun choreografieën in Kitchenette 3, Korzo theater en de eerste editie van 'So you think you can Dance'.

Thuis in Slovenië werkten ze aan de nieuwe voorstelling The Myth. Over de mythe tussen mannen en vrouwen. Rynia en Bremec maken krachtige gestileerde dans.

Op dezelfde avond in een combi-ticket de nieuwste choreografie van Lloyd Marengo die hij samen met de dansers van Crosstown Den Haag heeft gemaakt. Kortom; een avond vol talent, cross-overs en temperament.

Zaterdag sluiten we de week af met het evenement Rotterdam Dance Capital. In de middag films, debat en showcases van Pop'arrazi en DOX en in de avond ‘010 danst’ met alle Rotterdamse toppers on stage !

Rotterdam het Oude Westen

 

 

Gerelateerde artikelen

International Film Festival Rotterdam (IFFR)

Het IFFR is een van de grootste culturele evenementen van Nederland en tevens een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. Met de nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows is Rotterdam twaalf dagen lang de spannende, mondiale hoofdstad van de cinema. Ontmoetingsplek is festivalhart de Doelen. Er zijn live performances, debatten en Q&A’s met filmmakers en acteurs en elke filmavond wordt afgesloten met een spetterend feest in de Rotterdamse Schouwburg. De 48ste editie vindt plaats van woensdag 23 januari tot zondag 3 februari 2019. Meer informatie via IFFR.com.

 

 

 
Coolheaven Winterfest 2019

Zaterdag 26 januari 2019  - Coolheaven Winterfest bewijst dat het echt kan: Een vlammend en stomend programma smeden van totaal uiteenlopende werelden als bluegrass, jazz fusion, cumbia, urban soul, gospel, tango en rauwe singer songwriter…een muzikale carrousel doorspekt met onnavolgbaar illusionisme, nieuw circustheater, meeslepende dans en ongecensureerd poppentheater. Met Coolheaven Winterfest begint het jaar pas echt!

Coolhavenkade (achter de Machinist), Rotterdam

Gratis entree!

 
Hofbogen in Vuur & Vlam

Beleef een vurig weekend bij het nieuwe festival Vuur & Vlam. Van vrijdag 18 t/m zondag 20 januari is Luchtpark Hofbogen de plek van gezellige kampvuren, spectaculaire vuurshows en live muziek.

 
IMG_3292.jpg