De Gouvernestraat danst!

Oude Westen

Deze week te gast in De Gouvernestraat het dansduo Michal Rynia en Nastja Bremec, Lloyd Marengo en de eerste editie van Rotterdam Dance Capital. Michal en Nastja maakte indruk met hun choreografieën in Kitchenette 3, Korzo theater en de eerste editie van 'So you think you can Dance'.

Thuis in Slovenië werkten ze aan de nieuwe voorstelling The Myth. Over de mythe tussen mannen en vrouwen. Rynia en Bremec maken krachtige gestileerde dans.

Op dezelfde avond in een combi-ticket de nieuwste choreografie van Lloyd Marengo die hij samen met de dansers van Crosstown Den Haag heeft gemaakt. Kortom; een avond vol talent, cross-overs en temperament.

Zaterdag sluiten we de week af met het evenement Rotterdam Dance Capital. In de middag films, debat en showcases van Pop'arrazi en DOX en in de avond ‘010 danst’ met alle Rotterdamse toppers on stage !

Rotterdam het Oude Westen

 

 

Gerelateerde artikelen

Marathon Rotterdam 2018. 10:00 - zondag 8 april

De Marathon Rotterdam is een jaarlijks terugkerend evenement, dat gehouden wordt in Rotterdam. De eerste editie dateert uit 1981. Het is wereldwijd één van de best bezochte marathons en is door het blad Runner's World bij de top tien gerangschikt. In Nederland is dit het grootste marathonevenement op basis van het aantal deelnemers, gevolgd door de marathon van Amsterdam.

 
Museumnacht010 - zaterdag 3 maart

Museumnacht010 vindt plaats op zaterdag 3 maart 2018. Kom langs bij Witte de With en ervaar samen met de muzikanten van het Kunsthalle for Music ensemble hoe muziek opnieuw gedefinieerd kan worden. Met optredens van de gemaskerde band The Residents: het best bewaarde geheim uit de popgeschiedenis. Museumnacht is tevens de laatste kans om het Kunsthalle for Music ensemble live te ervaren.

 
Literair festival Woordnacht 2018

Literair festival in het centrum van Rotterdam op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018 met optredens van diverse auteurs uit Nederland en Vlaanderen. Meer info volgt spoedig! Ontvang direct het laatste nieuws door ons te volgen op Facebook of via de nieuwsbrief.

 
IMG_3292.jpg