Heropening van de Nieuwe Binnenweg 13 oktober

Oude Westen

Na een lange periode van panden opknappen, vestigen van nieuwe winkels en herinrichten van de straat, staan nu de winkeliers centraal! Daarom is het tijd voor een feest. Op zaterdag 13 oktober, van 11.00 tot 17.00 uur, bieden winkeliers tijdens de ‘Fun Food & Fashion route’ hun mooiste, beste en lekkerste producten aan. Zo kunnen bezoekers genieten van al het bijzondere dat de straat te bieden heeft

Om niets te missen, kan iedereen gratis gebruik maken van de oude trams die door de straat rijden. De officiële afsluiting vindt om 18.00 uur plaats in De Olijventuin op nr. 575 met de uitreiking van de ‘Food Route Award’.

FUN

Ontdek winkels met bijzondere producten en gadgets. Op het Heemraadsplein vinden activiteiten voor de allerkleinsten plaats. Muziek op diverse locaties maakt ‘t compleet.

FOOD

Proef al het lekkers op de Nieuwe Binnenweg! Dit kan voor slechts € 1,- op vertoning van de ‘Food Route strippenkaart’. Deze kaart is zaterdag 6 oktober verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers. Ook wordt de strippenkaart op 13 oktober uitgedeeld in de straat. De winkelier met het lekkerste hapje ontvangt de ‘Food Route Award’.

FASHION

Beleef mode op de Nieuwe Binnenweg! Modellen flaneren in de mooiste dames- en herencollecties over de beste winkelstraat van Rotterdam 2012! De perfecte gelegenheid om kleding te zien, te voelen én te passen!
Bron: nieuwebinnenweg.eu

 

Marathon Rotterdam 2018. 10:00 - zondag 8 april

De Marathon Rotterdam is een jaarlijks terugkerend evenement, dat gehouden wordt in Rotterdam. De eerste editie dateert uit 1981. Het is wereldwijd één van de best bezochte marathons en is door het blad Runner's World bij de top tien gerangschikt. In Nederland is dit het grootste marathonevenement op basis van het aantal deelnemers, gevolgd door de marathon van Amsterdam.

 
Museumnacht010 - zaterdag 3 maart

Museumnacht010 vindt plaats op zaterdag 3 maart 2018. Kom langs bij Witte de With en ervaar samen met de muzikanten van het Kunsthalle for Music ensemble hoe muziek opnieuw gedefinieerd kan worden. Met optredens van de gemaskerde band The Residents: het best bewaarde geheim uit de popgeschiedenis. Museumnacht is tevens de laatste kans om het Kunsthalle for Music ensemble live te ervaren.

 
Literair festival Woordnacht 2018

Literair festival in het centrum van Rotterdam op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018 met optredens van diverse auteurs uit Nederland en Vlaanderen. Meer info volgt spoedig! Ontvang direct het laatste nieuws door ons te volgen op Facebook of via de nieuwsbrief.

 
IMG_0541.jpg