Rotterdam herdenkt voetbalicoon Coen Moulijn

Rotterdam heeft voetbalicoon Coen Moulijn herdacht. Tussen 15.00 een 16.00 uur reed de rouwstoet van Rotterdams bekendste voetballer door de stad.

De laatste tocht van Moulijn begon bij zijn standbeeld bij stadion De Kuip. Via de Erasmusbrug kwam de stoet bij de Coolsingel. Daar stonden duizenden mensen, soms rijen dik, om afscheid te nemen van Feyenoords grootste speler ooit.

Coen Moulijn overleed afgelopen dinsdag op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van een herseninfarct.
Bron: ANP

Coen Moulijn krijgt eigen weg: www.coenmoulijnweg.nl

 

 

Gerelateerde artikelen

ART ROTTERDAM 2019

Begin februari vult Rotterdam zich met kunstbeurzen, speciale tentoonstellingen, open ateliers en pop-up shows, tijdens Art Rotterdam Week. De drie grote kunstbeurzen die centraal staan – Art Rotterdam, Rotterdam Contemporary Art Fair en Object Rotterdam – trekken bezoekers van over de hele wereld.
Donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari
Van Nelle Fabriek in Rotterdam

 
Museum Boijmans van Beuningen tijdelijk naar Zuid

Museum Boijmans van Beuningen verhuist tijdelijk naar de oude V&D in winkelcentrum Zuidplein. Boijmans aan het Museumpark gaat in juli 2019 dicht voor een grote jarenlange verbouwing.
Na veel plekken te hebben bekeken; waaronder het oude postkantoor en de Van Nellefabriek, is de keuze gevallen op de oude V&D op Zuid.

 
POW! WOW! Festival 15 en 16 september

POW! WOW! Festival komt naar Rotterdam. Na succesvolle edities op onder andere Hawaï, Los Angeles, Taiwan, Hong Kong en Japan, is het nu de beurt aan onze havenstad. Rewriters en Hiphop in je Smoel (HIJS) organiseren de eerste Europese editie van het festival.
Het weekend van 15 en 16 september is het festival gratis te bezoeken op het Keilewerf.

 
P1020996.jpg