Rotterdam herdenkt voetbalicoon Coen Moulijn

Rotterdam heeft voetbalicoon Coen Moulijn herdacht. Tussen 15.00 een 16.00 uur reed de rouwstoet van Rotterdams bekendste voetballer door de stad.

De laatste tocht van Moulijn begon bij zijn standbeeld bij stadion De Kuip. Via de Erasmusbrug kwam de stoet bij de Coolsingel. Daar stonden duizenden mensen, soms rijen dik, om afscheid te nemen van Feyenoords grootste speler ooit.

Coen Moulijn overleed afgelopen dinsdag op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van een herseninfarct.
Bron: ANP

Coen Moulijn krijgt eigen weg: www.coenmoulijnweg.nl

 

 

Gerelateerde artikelen

International Film Festival Rotterdam (IFFR)

Het IFFR is een van de grootste culturele evenementen van Nederland en tevens een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. Met de nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows is Rotterdam twaalf dagen lang de spannende, mondiale hoofdstad van de cinema. Ontmoetingsplek is festivalhart de Doelen. Er zijn live performances, debatten en Q&A’s met filmmakers en acteurs en elke filmavond wordt afgesloten met een spetterend feest in de Rotterdamse Schouwburg. De 48ste editie vindt plaats van woensdag 23 januari tot zondag 3 februari 2019. Meer informatie via IFFR.com.

 

 

 
Coolheaven Winterfest 2019

Zaterdag 26 januari 2019  - Coolheaven Winterfest bewijst dat het echt kan: Een vlammend en stomend programma smeden van totaal uiteenlopende werelden als bluegrass, jazz fusion, cumbia, urban soul, gospel, tango en rauwe singer songwriter…een muzikale carrousel doorspekt met onnavolgbaar illusionisme, nieuw circustheater, meeslepende dans en ongecensureerd poppentheater. Met Coolheaven Winterfest begint het jaar pas echt!

Coolhavenkade (achter de Machinist), Rotterdam

Gratis entree!

 
Hofbogen in Vuur & Vlam

Beleef een vurig weekend bij het nieuwe festival Vuur & Vlam. Van vrijdag 18 t/m zondag 20 januari is Luchtpark Hofbogen de plek van gezellige kampvuren, spectaculaire vuurshows en live muziek.

 
P1020996.jpg