Kunstborrel Charlois in Theater Zuidplein

Charlois

Kunstborrel Charlois in Theater Zuidplein op zondag 4 november om 14.30 uur. Het zal een andere middag zijn dan dat u gewend bent bij de Kunstborrel. De Kunstborrel zal onderdeel zijn van de afsluiting van Charlois 550 jaar.

Diverse artiesten die zich dit jaar al eerder hebben ingezet voor Charlois 550 jaar, doen dat vanmiddag nog eens dunnetjes over in een wervelende show die u absoluut niet mag missen. Er zijn speciale acts, muzikale intermezzo’s en natuurlijk is er een verrassingoptreden.

Tijdens het jubileumjaar van Charlois zijn heel veel acties gehouden voor dat ene, Rotterdamse goede doel: het Sophia kinderziekenhuis. Vanmiddag wordt bekend gemaakt wat het totaalbedrag is dat de deelgemeente Charlois cadeau kan geven aan Sophia.

Deze feestelijke middag is een cadeau aan alle mensen die zich dit jaar hebben ingezet om van Charlois 550 jaar een succes te maken. Maar natuurlijk zijn alle andere Rotterdammers ook van harte welkom!

Voor deze middag vragen wij wel een eenmalige bijdrage van 5,50 euro. Dit geld gaat ook naar het Sophia Kinderziekenhuis. Kaarten kunnen gekocht worden bij de kassa van Theater Zuidplein of op de dag zelf. Of stuur mij even een mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Let wel op=op.

 

Marathon Rotterdam 2018. 10:00 - zondag 8 april

De Marathon Rotterdam is een jaarlijks terugkerend evenement, dat gehouden wordt in Rotterdam. De eerste editie dateert uit 1981. Het is wereldwijd één van de best bezochte marathons en is door het blad Runner's World bij de top tien gerangschikt. In Nederland is dit het grootste marathonevenement op basis van het aantal deelnemers, gevolgd door de marathon van Amsterdam.

 
Museumnacht010 - zaterdag 3 maart

Museumnacht010 vindt plaats op zaterdag 3 maart 2018. Kom langs bij Witte de With en ervaar samen met de muzikanten van het Kunsthalle for Music ensemble hoe muziek opnieuw gedefinieerd kan worden. Met optredens van de gemaskerde band The Residents: het best bewaarde geheim uit de popgeschiedenis. Museumnacht is tevens de laatste kans om het Kunsthalle for Music ensemble live te ervaren.

 
Literair festival Woordnacht 2018

Literair festival in het centrum van Rotterdam op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018 met optredens van diverse auteurs uit Nederland en Vlaanderen. Meer info volgt spoedig! Ontvang direct het laatste nieuws door ons te volgen op Facebook of via de nieuwsbrief.

 
P1020004.jpg