Hela, hola, gratis OLA

Wij geloven dat het geluk in kleine momenten zit, zoals samen lachen en het delen van een ijsje. Share Happy met OLA!

Share Happy staat voor het geluk dat in kleine momenten zit en het delen van die momenten met je vrienden en familie. Met Share Happy wil OLA inspireren om vaker die momenten met beide handen aan te pakken en ervan te genieten.

Het begin van de zomertijd is zo’n klein geluksmoment. In de nacht van 24 op 25 maart gaat de klok één uur vooruit. OLA viert dit moment met de OLA Summer Ride. In het weekend van 24 en 25 maart staat in Rotterdam op het Eendrachtsplein de OLA Summer Ride pop-up. Een ‘ride’ door deze box is een hele belevenis! Onze OLALA’s voeren je mee door de vrolijke, kleurrijke wereld van OLA. Onderweg proef je gratis van een van de nieuwe OLA ijsjes. Zeker weten, dat het dan in één hap zomer is!

De OLA Summer Ride mag je gewoon niet missen! Vier jij de zomer samen met OLA?

 

 

Gerelateerde artikelen

Groot deel Rotterdamse woningvoorraad onvoldoende toekomstbestendig

Gemeente wil landelijk stadsvernieuwingsfonds en heeft 3 miljard euro nodig - Een groot deel van de particuliere woonvoorraad in Rotterdam moet toekomstbestendig worden gemaakt. Voor tienduizenden Rotterdamse woningeigenaren in met name de kwetsbare wijken is de stapeling van opgaven onbetaalbaar. Bij deze woningen gaat het bijvoorbeeld om funderingsherstel, achterstallig onderhoud, verduurzaming en de overstap naar aardgasvrij.
Dit blijkt uit een onderzoek naar de vitaliteit van 164.000 particuliere woningen in Rotterdam.  Rotterdam is de eerste gemeente die zo’n grootschalig onderzoek heeft gedaan.

 
3 miljoen beschikbaar voor nieuwe ronde CityLab010

Voor het zevende jaar op rij zet het programma CityLab010 van de gemeente Rotterdam haar deuren open voor innovatieve ideeën van Rotterdammers. Dit jaar is ruim 3 miljoen euro beschikbaar voor initiatieven die Rotterdam sterker uit de coronacrisis helpen.

Er is één doel: sterker uit de crisis komen dan dat de stad erin ging. En dus is CityLab010 onder andere op zoek naar oplossingen voor vernieuwing op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en digitalisering. Maar ook creatieve, maatschappelijke oplossingen voor vraagstukken die actueel zijn voor Rotterdam. Toch een fantastisch idee maar past het niet bij de criteria? Drie initiatieven maken kans op een wildcard.

 
Meer ruimte voor de fiets

In de binnenstad van Rotterdam komen nog dit jaar 1500 tot 2000 extra plekken om je fiets te stallen. Rond de zomer komen er 1100 fietsparkeerplekken bij het Centraal Station op de Conradstraat. Daarbij komen er meer dan 200 tijdelijke plekken bij op de Karel Doormanstraat, de Kruiskade en de Westblaak. In een leegstaande winkel op de hoekvan de Lijnbaan en Weena-Zuid opent in juni een tijdelijke stalling met ruimte voor 450 fietsen. Alle plannen staan in de Fietsparkeerstrategie die door het college is vastgesteld.

 

 
IMG_4922.jpg