Hét moment om een webshop te starten: De pissebeddenwinkel !!

De Corona crisis lijkt het geschikte moment om een webshop te beginnen. Mensen zitten thuis, gaan ook liever niet de deur uit om boodschappen te doen. Mensen kijken wat rond op het internet en zien steeds meer mogelijkheden de door hen gewenste artikelen aan te schaffen.

E-commerce zit in de lift, het is booming business geworden. Door de Corona-crisis waarin we belandt zijn, zien we een enorme groei. Het aantal mensen dat online winkelt neemt nog steeds toe, zo ook het bedrag dat door deze gebruikers van de webshops besteed wordt. De stenen winkels sluiten als gevolg van het virus en de maatregelen die het RIVM oplegt de deuren en gaan indien mogelijk verder met een webshop.

Het is de hoogste tijd om een webshop te beginnen dachten ook Jorda en Judy. Al jaren lang kweken zij diverse insecten en ongewervelden die zij verkopen via plekken als marktplaats.nl etc.
Maar waarom geen eigen webshop dachten deze twee ondernemers. Zij hebben gemerkt dat in de hobby steeds meer interesse is ontstaan voor Isopods, beter bekend bij het grote publiek als pissebedden! Dus, dachten zij, wij gaan de eerste pissebeddenwinkel in Nederland openen! Naast hun fysieke winkel die zij nu al enkele jaren runnen  hopen zij Online te kunnen beginnen op 1-12-2020
Ben jij nieuwsgierig geworden? en wil je weten wat je moet voorstellen bij Isopds/pissebedden als huisdier? Dan moet je maar eens een kijkje nemen bij de webshop van Jorda en Judy
De pissebeddenwinkel, voor de leukste en mooiste isopods/pissebedden. En natuurlijk alles wat je verder nodig hebt om deze leuke hobby te beginnen. https://www.pissebeddenwinkel.nl

 

Groot deel Rotterdamse woningvoorraad onvoldoende toekomstbestendig

Gemeente wil landelijk stadsvernieuwingsfonds en heeft 3 miljard euro nodig - Een groot deel van de particuliere woonvoorraad in Rotterdam moet toekomstbestendig worden gemaakt. Voor tienduizenden Rotterdamse woningeigenaren in met name de kwetsbare wijken is de stapeling van opgaven onbetaalbaar. Bij deze woningen gaat het bijvoorbeeld om funderingsherstel, achterstallig onderhoud, verduurzaming en de overstap naar aardgasvrij.
Dit blijkt uit een onderzoek naar de vitaliteit van 164.000 particuliere woningen in Rotterdam.  Rotterdam is de eerste gemeente die zo’n grootschalig onderzoek heeft gedaan.

 
3 miljoen beschikbaar voor nieuwe ronde CityLab010

Voor het zevende jaar op rij zet het programma CityLab010 van de gemeente Rotterdam haar deuren open voor innovatieve ideeën van Rotterdammers. Dit jaar is ruim 3 miljoen euro beschikbaar voor initiatieven die Rotterdam sterker uit de coronacrisis helpen.

Er is één doel: sterker uit de crisis komen dan dat de stad erin ging. En dus is CityLab010 onder andere op zoek naar oplossingen voor vernieuwing op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en digitalisering. Maar ook creatieve, maatschappelijke oplossingen voor vraagstukken die actueel zijn voor Rotterdam. Toch een fantastisch idee maar past het niet bij de criteria? Drie initiatieven maken kans op een wildcard.

 
Meer ruimte voor de fiets

In de binnenstad van Rotterdam komen nog dit jaar 1500 tot 2000 extra plekken om je fiets te stallen. Rond de zomer komen er 1100 fietsparkeerplekken bij het Centraal Station op de Conradstraat. Daarbij komen er meer dan 200 tijdelijke plekken bij op de Karel Doormanstraat, de Kruiskade en de Westblaak. In een leegstaande winkel op de hoekvan de Lijnbaan en Weena-Zuid opent in juni een tijdelijke stalling met ruimte voor 450 fietsen. Alle plannen staan in de Fietsparkeerstrategie die door het college is vastgesteld.

 

 
IMG_0625.jpg