Ook hoeren in het zonnetje

Het leven van een hoer gaat niet altijd over rozen. Dus verdienen ze een bloemetje. In 2010 heeft BNN 15 maart uitgeroepen tot Nationale Hoerendag. Een dag om de hoeren in het zonnetje te zetten, een dag waarop hoeren in het hele land eindelijk een keer zelf verwend worden. Afgelopen weken hebben we weinig meer gehoord van dit prijzenswaardige initiatief. Hoe gaat het met de hoeren in Rotterdam.

Het gaat niet goed met de hoeren in Rotterdam. Is het een hoer, is het een lokhoer of toch gewoon een ouwehoer. In Rotterdam weet je nog nauwelijks waar je aan toe bent. Zelfs de politie speelt af en toe voor hoer, de zogenaamde "lokhoer", leuk, maar je hebt er niets aan, het kost ook geld, maar dan zonder noemenswaardige tegenprestatie. Ooit was Rotterdam een roemruchte havenstad met mooie wijken als "de kaap". Goeie tijden, slechte tijden, in Rotterdam zijn het slechte tijden voor de hoer.

www.hoerendag.nl

 

degrotelakentruc !!

Mannen proberen met lakens te ontsnappen uit detentiecentrum Rotterdam - Twee mannen hebben vanochtend een ontsnappingspoging gedaan uit het Detentiecentrum Rotterdam. Dat meldt de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI).

De mannen verbleven samen in een cel in het Huis van Bewaring. Ze vernielden het raam in de cel. Hoe precies, is nog onduidelijk. Via aan elkaar geknoopte lakens klommen ze vervolgens van de eerste verdieping naar de binnenplaats.

Isoleercel

Op de binnenplaats konden medewerkers van de gevangenis de mannen tegenhouden. Ze zitten voorlopig in de isoleercel. Het tweetal zal worden overgeplaatst naar een andere gevangenis.

 
Opening gerenoveerde winkelcentrum Zuidplein - Woensdag 25 januari, 16.00 uur

Woensdagmiddag opent burgemeester Aboutaleb het gerenoveerde en uitgebreide winkelcentrum Zuidplein. In 2016 startte de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid. Hierdoor geïnspireerd, besloot de VvE van winkelcentrum Zuidplein tot een grootscheepse renovatie.

Het winkelcentrum viert woensdag de oplevering van de renovatie (hoewel er hier en daar nog wordt gewerkt) en het 50-jarig bestaan. Het eerste overdekte winkelcentrum werd in 1972 geopend door Mies Bouwman.
In 2022 is aan de busstationzijde door het consortium Hart van Zuid een nieuw gebouw neergezet waarmee het winkelcentrum en de parkeergarage groter zijn geworden.

 
24 mensen met oogletsel naar Oogziekenhuis Rotterdam

In het Oogziekenhuis Rotterdam zijn tot dusver 24 mensen behandeld met oogletsel. Zeven van hen hadden een operatie nodig, dat is veel meer dan voorgaande twee jaren. Toen vonden er geen operaties plaats, laat een woordvoerder van het ziekenhuis desgevraagd weten. Het jongste slachtoffer is 7 jaar.

Het Oogziekenhuis, een gespecialiseerd ziekenhuis, verwacht dat het aantal patiënten nog zal oplopen. Dat komt doordat sommige vuurwerkslachtoffers zich eerst in een algemeen ziekenhuis hebben gemeld en vanuit daar zijn doorgestuurd.

Ook patiënten die in beschonken toestand gewond zijn geraakt melden zich nog, zegt de woordvoerder. "Die voelen bij het nuchter worden de pijn en komen alsnog langs".

 
IMG_4935.jpg