Opening Mini Mall 2 en 3 september

Wijken

Dit weekend opent de nieuwe creatieve hotspot Mini Mall in het voormalige Station Hofplein. Op vrijdag 2 september word je om 17.00 uur door spreekstalmeester Sjoerd van Oortmerssen onder het genot van een glas bubbels verwelkomd tijdens de ‘Red Carpet Show’ waar alle ondernemers zich op geheel eigen wijze zullen presenteren. Dansen kan tijdens de Silent Disco en op de muziek van diverse DJ’s. Om 21.00 uur kun je soulzanger Omar (UK) live op het podium van BIRD bewonderen. Er is geen gastenlijst, iedereen is welkom. Heb je al andere plannen? De volgende dag, zaterdag de 3e, hebben de ondernemers vanaf 10.00 uur ook nog speciale acties op de agenda staan!

De creatieve Rotterdamse hotspot Mini Mall in Station Hofplein. Hier vind je een mix van jonge, gepassioneerde ondernemers met unieke shops met bijvoorbeeld vintage kleding, duurzame design sneakers, handgemaakte accessoires, stripboeken of tweedehands meubels. Naast shoppen kun je er ook terecht voor een ‘high wine’, een latte macchiato, ecologische maaltijden, jazzconcerten en clubavonden.

De Mini Mall is gelegen in het hart van Rotterdam op slechts 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station en per tram bereikbaar via lijn 4 (halte Station Hofplein/Heer Bokelweg). Daarnaast beschikt de Mini Mall over ruime parkeergelegenheid aan zowel de Raampoortstraatzijde als de Katshoek (beide betaald parkeren).

 

Gerelateerde artikelen

Festival Jazz International Rotterdam klaar voor de start!

We zijn ontzettend blij dat we je op 29, 30 en 31 oktober en 1 november 2020 onder aangepaste omstandigheden toch een cocktail van de beste Rotterdamse jazz en de spannendste muzikale ontdekkingen kunnen aanbieden. Dat doen we in de coronaproof clubsetting van LantarenVenster, waar we elke dag een 'pakketje' jazzconcerten aanbieden in een vroege én late show. In deze nieuwsbrief tippen we je alvast een aantal highlights van ons programma!

 
Over WFFR - Het verhaal van de natuur

WFFR is een meerdaags filmfestival voor natuurfilms. Het festival vindt plaats van  27 oktober t/m 1 november in bioscoop Cinerama in Rotterdam. Dit jaar zijn de films ook online te bekijken. Het volledige programma staat vanaf 1 oktober op onze website. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2020.

 
Gratis naar Museum Rotterdam

Van 5 tot en met 13 september kun je gratis naar Museum Rotterdam. Het museum hoopt op deze manier zo veel mogelijk Rotterdammers te laten zien dat het belangrijk is dat het open blijft.
De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur (RRKC) adviseerde eerder dit jaar om Museum Rotterdam vanaf volgend jaar geen subsidie meer te geven. Hierdoor dreigt een sluiting van het museum.

 
IMG_5523.jpg