Biologische Kerstmarkt

Op vrijdag 14 december wordt het plein voor De Groene Passage omgetoverd tot een sfeervolle biologische kerstmarkt in een winterse gloed.

Bezoek de kraampjes met kleurrijke decoraties, cranberries en paddenstoelen, handgemaakte fairtrade accessoires en rust even lekker uit met een verwarmend glas Glühwein, gepofte kastanjes en andere heerlijkheden.

De Groene Passage
Natuurlijk winkelen in Rotterdam. Behalve Gimsel natuurvoedingsmarkt vind u er een Groene Weg Eco-slagerij, een Bio-Cafe/Lunchroom, Himalaya New Age winkel, Van Binnen, natuurlijk wonen en een Wereldwinkel. Bijzonder is ook de combinatie met informatie, cursussen en advies op het gebied van een natuurlijke leefstijl of bedrijfsvoering.

 

Gerelateerde artikelen

Festival Jazz International Rotterdam klaar voor de start!

We zijn ontzettend blij dat we je op 29, 30 en 31 oktober en 1 november 2020 onder aangepaste omstandigheden toch een cocktail van de beste Rotterdamse jazz en de spannendste muzikale ontdekkingen kunnen aanbieden. Dat doen we in de coronaproof clubsetting van LantarenVenster, waar we elke dag een 'pakketje' jazzconcerten aanbieden in een vroege én late show. In deze nieuwsbrief tippen we je alvast een aantal highlights van ons programma!

 
Over WFFR - Het verhaal van de natuur

WFFR is een meerdaags filmfestival voor natuurfilms. Het festival vindt plaats van  27 oktober t/m 1 november in bioscoop Cinerama in Rotterdam. Dit jaar zijn de films ook online te bekijken. Het volledige programma staat vanaf 1 oktober op onze website. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2020.

 
Gratis naar Museum Rotterdam

Van 5 tot en met 13 september kun je gratis naar Museum Rotterdam. Het museum hoopt op deze manier zo veel mogelijk Rotterdammers te laten zien dat het belangrijk is dat het open blijft.
De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur (RRKC) adviseerde eerder dit jaar om Museum Rotterdam vanaf volgend jaar geen subsidie meer te geven. Hierdoor dreigt een sluiting van het museum.

 
IMG_4922.jpg