Kerstmarkt op het Grote Kerkplein

Een Kerstmarkt in Rotterdam is het plan van een aantal ondernemers uit Rotterdam. Nu heeft Rotterdam niet echt een traditie wat betreft een gezellige Kerstmarkt, sterker nog, het fiasco van de Kerstmarkt 2010 ligt nog bij menigeen vers in het geheugen.

 

Dit keer zijn het echter geen ambtenaren maar ondernemers die de stoute schoenen aantrekken en een succesvolle Kerstmarkt willen neerzetten, dat geeft de burger moed. 
De wens van deze ondernemers is een Kerstmarkt van een maand, eigentijds, overdekt, met speciale dagen voor o.a. senioren. Een Kerstfeest, dat is wat het moet gaan worden. Een Kerstfeest voor alle Rotterdammers op het Grote Kerkplein.
Vorige jaren overtreffen is geen enkel probleem, maar iets goeds neerzetten voor de Rotterdammers vergt moed en doorzettingsvermogen." Let the games begin"

Kerstmarkt Rotterdam

Kerstmarkt Grotekerkplein

 

Gerelateerde artikelen

Festival Jazz International Rotterdam klaar voor de start!

We zijn ontzettend blij dat we je op 29, 30 en 31 oktober en 1 november 2020 onder aangepaste omstandigheden toch een cocktail van de beste Rotterdamse jazz en de spannendste muzikale ontdekkingen kunnen aanbieden. Dat doen we in de coronaproof clubsetting van LantarenVenster, waar we elke dag een 'pakketje' jazzconcerten aanbieden in een vroege én late show. In deze nieuwsbrief tippen we je alvast een aantal highlights van ons programma!

 
Over WFFR - Het verhaal van de natuur

WFFR is een meerdaags filmfestival voor natuurfilms. Het festival vindt plaats van  27 oktober t/m 1 november in bioscoop Cinerama in Rotterdam. Dit jaar zijn de films ook online te bekijken. Het volledige programma staat vanaf 1 oktober op onze website. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2020.

 
Gratis naar Museum Rotterdam

Van 5 tot en met 13 september kun je gratis naar Museum Rotterdam. Het museum hoopt op deze manier zo veel mogelijk Rotterdammers te laten zien dat het belangrijk is dat het open blijft.
De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur (RRKC) adviseerde eerder dit jaar om Museum Rotterdam vanaf volgend jaar geen subsidie meer te geven. Hierdoor dreigt een sluiting van het museum.

 
IMG_5405.jpg