Eerste editie RAW ART FAIR staat als een huis.

Katendrecht

RAW een verademing na het gezapige ART ROTTERDAM in de Cruise Terminal. In de Fenix loods op Katendrecht tot 12 februari het nu al geslaagde RAW ART FAIR en RAW EXPO. Zo'n 50 galeries met een gevarieerd kunstaanbod. RAW, Real Art Works, een complete ervaring volgens de flyer.


Treed binnen bij RAW. Sfeer, kleur en beweging zuigen je gelijk al naar binnen en verleiden je om verder te gaan kijken.
Op de eerste verdieping een collectie sculpturen en installaties. Verrassend, sfeervol en fascinerend. Ongemerkt wordt je van de ene installatie naar de andere getrokken, de tijd vervaagt even. Er is een goed gebruik gemaakt van dit oude handelsveem, de mooie ruimte en locatie is ten volle benut en werkt zeker mee aan deze fascinerende tentoonstelling.

Is dit een beurs die voor de eerste keer wordt georganiseerd? Nu al benieuwd naar de volgende editie. 

 

Gerelateerde artikelen

Groot deel Rotterdamse woningvoorraad onvoldoende toekomstbestendig

Gemeente wil landelijk stadsvernieuwingsfonds en heeft 3 miljard euro nodig - Een groot deel van de particuliere woonvoorraad in Rotterdam moet toekomstbestendig worden gemaakt. Voor tienduizenden Rotterdamse woningeigenaren in met name de kwetsbare wijken is de stapeling van opgaven onbetaalbaar. Bij deze woningen gaat het bijvoorbeeld om funderingsherstel, achterstallig onderhoud, verduurzaming en de overstap naar aardgasvrij.
Dit blijkt uit een onderzoek naar de vitaliteit van 164.000 particuliere woningen in Rotterdam.  Rotterdam is de eerste gemeente die zo’n grootschalig onderzoek heeft gedaan.

 
3 miljoen beschikbaar voor nieuwe ronde CityLab010

Voor het zevende jaar op rij zet het programma CityLab010 van de gemeente Rotterdam haar deuren open voor innovatieve ideeën van Rotterdammers. Dit jaar is ruim 3 miljoen euro beschikbaar voor initiatieven die Rotterdam sterker uit de coronacrisis helpen.

Er is één doel: sterker uit de crisis komen dan dat de stad erin ging. En dus is CityLab010 onder andere op zoek naar oplossingen voor vernieuwing op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en digitalisering. Maar ook creatieve, maatschappelijke oplossingen voor vraagstukken die actueel zijn voor Rotterdam. Toch een fantastisch idee maar past het niet bij de criteria? Drie initiatieven maken kans op een wildcard.

 
Meer ruimte voor de fiets

In de binnenstad van Rotterdam komen nog dit jaar 1500 tot 2000 extra plekken om je fiets te stallen. Rond de zomer komen er 1100 fietsparkeerplekken bij het Centraal Station op de Conradstraat. Daarbij komen er meer dan 200 tijdelijke plekken bij op de Karel Doormanstraat, de Kruiskade en de Westblaak. In een leegstaande winkel op de hoekvan de Lijnbaan en Weena-Zuid opent in juni een tijdelijke stalling met ruimte voor 450 fietsen. Alle plannen staan in de Fietsparkeerstrategie die door het college is vastgesteld.

 

 
IMG_2749.jpg