Slechts 9 bezoekers voor Museum Rotterdam in Museumnacht

En toch spreekt het Museum Rotterdam van een geslaagde Museumnacht 2011.  "We hadden een NightEvent voor maximaal 10 personen georganiseerd in het Groen Museum , helaas hebben we dat aantal niet gehaald. Maar 9 personen betekend nog altijd een bezetting van 90%, een groot succes dus". Aldus JayDay, de spokesman van Museum Rotterdam. 
Het event is het best te omschrijven als een onverwacht nonverbal en nonactif listening CityNature Experience. Uw verslaggever was danig onder de indruk en eigenlijk nog steeds. Vooral omdat vooraf geen enkele aanwijzing was te vinden of te krijgen over de inhoud van dit evenement. Een introspectieve ervaring van de onzin om ons heen en anderzijds een introspectieve ervaring van de processen in onze geest en over "niets". Indrukwekkend en zeker voor herhaling vatbaar, volgend jaar weer naar Museum Rotterdam.

Museum Rotterdam
Info: 010 - 84 03 042
Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Verder in de Museumnacht:

 

Gerelateerde artikelen

Containerbar Noord

Nu de pop-upbar Containerbar Noord zeker tot september niet kan plaatsvinden, komt de organisatie met een tof alternatief. Twee cafés aan het Noordplein worden verbouwd tot één bar met een groot, gezellig terras.

De man achter Containerbar Noord, Frankie Dros, werkt hierbij samen met horecaondernemer Ron de Jong van Bokaal en De Gele Kanarie. Samen verbouwen ze Café Noorderbrug en Café Marietje tot een nieuwe hotspot die Containerbar Noord gaat heten.

Levendigheid

Containerbar Noord zou dit jaar een vergunning van een half jaar krijgen, maar dat gaat nu dus niet door. Met deze nieuwe bar hopen de mannen de levendigheid op het Noordplein te vergroten. De bar opent in juli of augustus.

 
CHANGEZ #4 – Kledingruil

Kledingruil - 14 maart - Van ruilen komt geen huilen! 70% van de Nederlanders heeft gemiddeld 20 ongebruikte kleding-stukken in zijn kast liggen. Doodzonde, dus hoog tijd om te SWAPPEN in BlueCity! Dat doen we onder het genot van muziek, lekkere drankjes van Thijsthee & VET & LAZY en een goed gesprek over duurzaamheid in de mode industrie. Deze editie ook met kinderkleding!

 
Artistieke afsluiter van je Museumnacht010

De nachten zijn stil in Rotterdam. Uitgestorven. Jij - artistieke doorzakker - denkt dat het anders kan. Nee, anders moet. De zon zien ondergaan én zien opkomen. Op een plek waar iedereen kan zijn wie ze zijn. Een safe space. Daar, aan het rafelrandje van de stad gaat het gebeuren.

Weelde, AVL Mundo, Motel Mozaique Festival, KLAUW & AMPFEMININE bevragen wat het Rotterdamse nachtleven moet zijn. Van debat tot performances, en van multimediakunst tot elektronische deuntjes in de vroege uurtjes. Hoe maken we de nacht inclusiever, veiliger en progressiever? Je herontdekt, bevraagt en ervaart het nachtleven op de artistieke afterparty van Museumnacht010.

 

 

 

 

 
IMG_2796.jpg