Slechts 9 bezoekers voor Museum Rotterdam in Museumnacht

En toch spreekt het Museum Rotterdam van een geslaagde Museumnacht 2011.  "We hadden een NightEvent voor maximaal 10 personen georganiseerd in het Groen Museum , helaas hebben we dat aantal niet gehaald. Maar 9 personen betekend nog altijd een bezetting van 90%, een groot succes dus". Aldus JayDay, de spokesman van Museum Rotterdam. 
Het event is het best te omschrijven als een onverwacht nonverbal en nonactif listening CityNature Experience. Uw verslaggever was danig onder de indruk en eigenlijk nog steeds. Vooral omdat vooraf geen enkele aanwijzing was te vinden of te krijgen over de inhoud van dit evenement. Een introspectieve ervaring van de onzin om ons heen en anderzijds een introspectieve ervaring van de processen in onze geest en over "niets". Indrukwekkend en zeker voor herhaling vatbaar, volgend jaar weer naar Museum Rotterdam.

Museum Rotterdam
Info: 010 - 84 03 042
Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Verder in de Museumnacht:

 

Gerelateerde artikelen

Festival Jazz International Rotterdam klaar voor de start!

We zijn ontzettend blij dat we je op 29, 30 en 31 oktober en 1 november 2020 onder aangepaste omstandigheden toch een cocktail van de beste Rotterdamse jazz en de spannendste muzikale ontdekkingen kunnen aanbieden. Dat doen we in de coronaproof clubsetting van LantarenVenster, waar we elke dag een 'pakketje' jazzconcerten aanbieden in een vroege én late show. In deze nieuwsbrief tippen we je alvast een aantal highlights van ons programma!

 
Over WFFR - Het verhaal van de natuur

WFFR is een meerdaags filmfestival voor natuurfilms. Het festival vindt plaats van  27 oktober t/m 1 november in bioscoop Cinerama in Rotterdam. Dit jaar zijn de films ook online te bekijken. Het volledige programma staat vanaf 1 oktober op onze website. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2020.

 
Gratis naar Museum Rotterdam

Van 5 tot en met 13 september kun je gratis naar Museum Rotterdam. Het museum hoopt op deze manier zo veel mogelijk Rotterdammers te laten zien dat het belangrijk is dat het open blijft.
De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur (RRKC) adviseerde eerder dit jaar om Museum Rotterdam vanaf volgend jaar geen subsidie meer te geven. Hierdoor dreigt een sluiting van het museum.

 
IMG_4922.jpg