Museum Rotterdam dicht in Museumnacht

Museum Rotterdam niet open voor het publiek tijdens de museumnacht. Wel wordt er een exclusieve tourevent door Museum Rotterdam georganiseerd voor een beperkt, een tiental, aantal personen. Let op, er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar. Reserveren is verplicht, tel. 010-8403042

Het TourEvent zal plaatsvinden rond middernacht in het GroenMuseum in Rotterdam Noord. Laat je verrassen en overweldigen. Regenkleding niet verplicht. Benodigdheden: een kaars , een aansteker en een fototoestel met videomogelijkheid.
Bron: Museum Rotterdam

 

Gerelateerde artikelen

Festival Jazz International Rotterdam klaar voor de start!

We zijn ontzettend blij dat we je op 29, 30 en 31 oktober en 1 november 2020 onder aangepaste omstandigheden toch een cocktail van de beste Rotterdamse jazz en de spannendste muzikale ontdekkingen kunnen aanbieden. Dat doen we in de coronaproof clubsetting van LantarenVenster, waar we elke dag een 'pakketje' jazzconcerten aanbieden in een vroege én late show. In deze nieuwsbrief tippen we je alvast een aantal highlights van ons programma!

 
Over WFFR - Het verhaal van de natuur

WFFR is een meerdaags filmfestival voor natuurfilms. Het festival vindt plaats van  27 oktober t/m 1 november in bioscoop Cinerama in Rotterdam. Dit jaar zijn de films ook online te bekijken. Het volledige programma staat vanaf 1 oktober op onze website. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2020.

 
Gratis naar Museum Rotterdam

Van 5 tot en met 13 september kun je gratis naar Museum Rotterdam. Het museum hoopt op deze manier zo veel mogelijk Rotterdammers te laten zien dat het belangrijk is dat het open blijft.
De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur (RRKC) adviseerde eerder dit jaar om Museum Rotterdam vanaf volgend jaar geen subsidie meer te geven. Hierdoor dreigt een sluiting van het museum.

 
IMG_0502.jpg