Vaste spokesman voor Museum Rotterdam

De Rotterdamse Urban Artist en WineTrendwatcher Jayday is benoemd tot ambassadeur van Museum Rotterdam. Gezien de ontwikkelingen in Rotterdam op museaal gebied heeft het Museum Rotterdam grote behoefte aan een spokesman. De AAGR heeft de komende maanden een aantal events op het program staan en heeft gekozen voor een vaste communicator. Na een zorgvuldige intake procedure waarbij geen enkele restrictie werd toegepast was de keus vrij eenvoudig te maken. De ingestelde commissie, met zowel vertegenwoordigers van de AAGR en de AAGA, alsmede Museum Rotterdam, is tot een unanieme keuze gekomen, niet in de laatste plaats door het gebrek aan suitable candidates.

Desalniettemin hopen wij dat de projecten en events van Museum Rotterdam door toedoen van deze internationaal georienteerde entrepreneur en levenskunstenaar van toegevoegde waarde zullen zijn voor het afgekoelde culturele klimaat in Rotterdam.

www.museumrotterdam.com

 

Gerelateerde artikelen

Festival Jazz International Rotterdam klaar voor de start!

We zijn ontzettend blij dat we je op 29, 30 en 31 oktober en 1 november 2020 onder aangepaste omstandigheden toch een cocktail van de beste Rotterdamse jazz en de spannendste muzikale ontdekkingen kunnen aanbieden. Dat doen we in de coronaproof clubsetting van LantarenVenster, waar we elke dag een 'pakketje' jazzconcerten aanbieden in een vroege én late show. In deze nieuwsbrief tippen we je alvast een aantal highlights van ons programma!

 
Over WFFR - Het verhaal van de natuur

WFFR is een meerdaags filmfestival voor natuurfilms. Het festival vindt plaats van  27 oktober t/m 1 november in bioscoop Cinerama in Rotterdam. Dit jaar zijn de films ook online te bekijken. Het volledige programma staat vanaf 1 oktober op onze website. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2020.

 
Gratis naar Museum Rotterdam

Van 5 tot en met 13 september kun je gratis naar Museum Rotterdam. Het museum hoopt op deze manier zo veel mogelijk Rotterdammers te laten zien dat het belangrijk is dat het open blijft.
De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur (RRKC) adviseerde eerder dit jaar om Museum Rotterdam vanaf volgend jaar geen subsidie meer te geven. Hierdoor dreigt een sluiting van het museum.

 
IMG_0872.jpg